ŠEŠIRI ZA ŽENE NAKON 50 GODINA (43 FOTOGRAFIJE): MODELI ZA RAZLIČITE VRSTE LICA, ZIMSKI, LJETNI ILI JESENSKI ŠEŠIRI - PRIBOR (2022)

Share

Pin

Tweet

Send

Share

Send

Uz pomoć pokrivala za glavu možete značajno promijeniti sliku. No, što je žena starija, teže je pronaći pravi model. Šeširi za žene starije od 50 godina moraju biti diskretni, uredni i bez pretencioznih detalja. Raspon modela je raznolik. Ovisno o vrsti osobe i željenom stilu odjeće, biraju šešire, beretke i marame. Šeširi za 50-godišnju ženu ne smiju biti pretjerano glomazni i ukrašeni. Ispravnije je odabrati proizvod uzimajući u obzir oblik lica, a boja pokrivala za glavu ovisi o vrsti boje izgleda i osnovnoj paleti ormara.

Odabir modela prema obliku lica

Za svaku vrstu lica prikladan je određeni oblik pokrivala za glavu. Čvrsto pripijeni šeširi dobro izgledaju na proporcionalnom licu ovalnog oblika. No, u ovom bi slučaju zrele žene trebale biti oprezne s takvim proizvodima.

ŠEŠIRI ZA ŽENE NAKON 50 GODINA (43 FOTOGRAFIJE): MODELI ZA RAZLIČITE VRSTE LICA, ZIMSKI, LJETNI ILI JESENSKI ŠEŠIRI - PRIBOR (1)

ŠEŠIRI ZA ŽENE NAKON 50 GODINA (43 FOTOGRAFIJE): MODELI ZA RAZLIČITE VRSTE LICA, ZIMSKI, LJETNI ILI JESENSKI ŠEŠIRI - PRIBOR (2)

Da biste odabrali model prema obliku lica, trebali biste se voditi osnovnim pravilima. Razmotrimo ih detaljnije.

Za okrugle

Okruglo lice ima zaglađene linije. Najširi dio nalazi se u jagodicama. U prisutnosti prekomjerne težine, obrazi značajno strše. Za okruglo lice prikladni su voluminozni šeširi koji kompenziraju masivnost obraza i proizvodi s vizirom. Potonje je poželjno posaditi s nagibom kako bi se izgladila masivnost lica.

ŠEŠIRI ZA ŽENE NAKON 50 GODINA (43 FOTOGRAFIJE): MODELI ZA RAZLIČITE VRSTE LICA, ZIMSKI, LJETNI ILI JESENSKI ŠEŠIRI - PRIBOR (3)

ŠEŠIRI ZA ŽENE NAKON 50 GODINA (43 FOTOGRAFIJE): MODELI ZA RAZLIČITE VRSTE LICA, ZIMSKI, LJETNI ILI JESENSKI ŠEŠIRI - PRIBOR (4)

Ono što ne bi trebalo biti u ormaru bucmastih žena su uske kape šešira tipa beanie, kape cloche, minijaturne beretke.

Šešir od filca s visokom krunom i srednjim obodom bit će dobra kupovina za jesen. Gotovo sve šešire treba nositi iskrivljene. Naglašena asimetrija uravnotežuje nesrazmjerno lice. Krzneni šeširi, uključujući naušnice s kožnom podlogom i bujnim ukrasom od krzna, dobro izgledaju na visokim ženama okruglog lica.

Za kvadrat

Ako je lice četvrtasto, tada ga morate vizualno olakšati uz pomoć pokrivala za glavu. Čak su i vitke žene četvrtastog oblika lica preopterećene, a ako nemaju sreće udebljati se, tada će se glava činiti još masivnijom. U pomoć će doći šeširi poput kape i kape asimetričnog kroja, krzneni šeširi s vezanim "ušima" na leđima, beretke s pristajanjem na tjemenu. Možete odabrati šal s uzorkom ispod kaputa ili kabanice.

ŠEŠIRI ZA ŽENE NAKON 50 GODINA (43 FOTOGRAFIJE): MODELI ZA RAZLIČITE VRSTE LICA, ZIMSKI, LJETNI ILI JESENSKI ŠEŠIRI - PRIBOR (5)

ŠEŠIRI ZA ŽENE NAKON 50 GODINA (43 FOTOGRAFIJE): MODELI ZA RAZLIČITE VRSTE LICA, ZIMSKI, LJETNI ILI JESENSKI ŠEŠIRI - PRIBOR (6)

(Video) Trying A Full Face of Makeup from SHEIN!

Za ovalne

Vlasnici ovalnog lica imali su više sreće od drugih. Odgovaraju im gotovo svi šeširi, ali morate se sjetiti dobnih ograničenja i stilskih sklonosti u odjeći. Za ljubitelje ogrtača i kabanica prikladni su klobuci i fedore. Šeširi s visokim krznom izgledaju dobro s ogrtačima s dvostrukim zatvaračem. Ljubitelji donjih jakni i jakni moći će isprobati krupne pletene kape. Ali nemojte se naslanjati na izražajnu teksturu - nije baš prikladna za starije žene mode.

ŠEŠIRI ZA ŽENE NAKON 50 GODINA (43 FOTOGRAFIJE): MODELI ZA RAZLIČITE VRSTE LICA, ZIMSKI, LJETNI ILI JESENSKI ŠEŠIRI - PRIBOR (7)

ŠEŠIRI ZA ŽENE NAKON 50 GODINA (43 FOTOGRAFIJE): MODELI ZA RAZLIČITE VRSTE LICA, ZIMSKI, LJETNI ILI JESENSKI ŠEŠIRI - PRIBOR (8)

Za trokutaste

S uskom bradom i širokim čelom govore o trokutastom obliku lica. Pretjerana masivnost u gornjem dijelu glave u ovom je slučaju neprihvatljiva, inače će se brada činiti još oštrijom i manjom. Za trokutasto lice prikladno je sljedeće:

ŠEŠIRI ZA ŽENE NAKON 50 GODINA (43 FOTOGRAFIJE): MODELI ZA RAZLIČITE VRSTE LICA, ZIMSKI, LJETNI ILI JESENSKI ŠEŠIRI - PRIBOR (9)

ŠEŠIRI ZA ŽENE NAKON 50 GODINA (43 FOTOGRAFIJE): MODELI ZA RAZLIČITE VRSTE LICA, ZIMSKI, LJETNI ILI JESENSKI ŠEŠIRI - PRIBOR (10)

  • zaobljene beretke, skošene na jednu stranu;
  • šeširi s šiljatim vrhom, vizualno smanjujući volumen na tjemenu;
  • sužavajući šeširi s urednim obodom;
  • kape s ušnim kapkama, gdje "uši" imaju izduženi rez i dotrajale su.

Popularne boje

Zrele modne žene preferiraju jednobojne šešire s minimalnim dekorom. To je opravdano, jer je elegantan proizvod lakše kombinirati. Najpopularnije boje pokrivala za glavu su crna, siva, smeđa. Ove boje preferiraju zrele dame. Ali ako je gornja odjeća tamna i bez uzorka, tada biste trebali odabrati svijetlo pokrivalo za glavu - osvježit će luk i postati grožđica ansambla.

Crno

Za mnoge žene crni šešir je neophodan. Dobro će pristajati uz obojenu, jednobojnu i tiskanu donju jaknu, kaput ili park. No, za starije modne žene nije uvijek moguće preporučiti crnu boju. Izuzetak su šeširi od minke i drugi proizvodi od plemenitog krzna, koji se igra na svjetlu.

ŠEŠIRI ZA ŽENE NAKON 50 GODINA (43 FOTOGRAFIJE): MODELI ZA RAZLIČITE VRSTE LICA, ZIMSKI, LJETNI ILI JESENSKI ŠEŠIRI - PRIBOR (11)

ŠEŠIRI ZA ŽENE NAKON 50 GODINA (43 FOTOGRAFIJE): MODELI ZA RAZLIČITE VRSTE LICA, ZIMSKI, LJETNI ILI JESENSKI ŠEŠIRI - PRIBOR (12)

Dobro rješenje bili bi šeširi od kombiniranih materijala, na primjer, kože i krzna. Čak i ako je proizvod potpuno crn, tada će kontrastne teksture moći učiniti šešir izražajnim.

Ako vam se crna čini tmurnom, možete se odlučiti za antracit ili noćno nebo. Imaju dubok ton, ali ne izgledaju tako grubo i teško.

Siva

Za žene starije od 50 godina siva boja je izvanredna. Prvo, ima mnogo nijansi. Drugo, praktičan je, jednostavan za kombiniranje i dobro se uklapa u ležeran izgled. Svijetle nijanse osvježavaju, pa se stoga preporučuju za ormar zrelih fashionistica. Žene će moći pokupiti šešire i beretke u sivoj boji zrnaste teksture. Učinak melange čini slušalicu izražajnom i voluminoznom. Za one koji žele vizualno smanjiti lice, prikladni su obični mat šeširi i tamno sive beretke.

ŠEŠIRI ZA ŽENE NAKON 50 GODINA (43 FOTOGRAFIJE): MODELI ZA RAZLIČITE VRSTE LICA, ZIMSKI, LJETNI ILI JESENSKI ŠEŠIRI - PRIBOR (13)

ŠEŠIRI ZA ŽENE NAKON 50 GODINA (43 FOTOGRAFIJE): MODELI ZA RAZLIČITE VRSTE LICA, ZIMSKI, LJETNI ILI JESENSKI ŠEŠIRI - PRIBOR (14)

Smeđa

Smeđa će biti još jedna dobra boja za žensku garderobu. Kape s ušnim kapkama od smeđeg krzna prirodne nijanse izgledaju spektakularno i plemenito. Tamne i sive mrlje naglašavaju izražajnost teksture krzna. Beretke i šeširi u orahovim, smeđecrvenim i čokoladnim tonovima prikladni su za vlasnike toplije boje kože. Fashionistice zimskog i ljetnog tipa boje trebale bi bolje pogledati smeđe pokrivače s hladnim podtonom.

(Video) 33 AMAZING HACKS FOR YOUR NEXT BEACH TRIP

ŠEŠIRI ZA ŽENE NAKON 50 GODINA (43 FOTOGRAFIJE): MODELI ZA RAZLIČITE VRSTE LICA, ZIMSKI, LJETNI ILI JESENSKI ŠEŠIRI - PRIBOR (15)

ŠEŠIRI ZA ŽENE NAKON 50 GODINA (43 FOTOGRAFIJE): MODELI ZA RAZLIČITE VRSTE LICA, ZIMSKI, LJETNI ILI JESENSKI ŠEŠIRI - PRIBOR (16)

Crvena

Ljubitelji svijetlih slika neće si moći uskratiti zadovoljstvo kupovine crvene beretke ili šešira. Ovo je vrlo aktivan dodatak koji treba nositi s praktičnim i jednobojnim predmetima. Svijetle crvene nijanse nepoželjne su za starije žene mode, ali kape u vinskim, koraljnim i crveno-smeđim tonovima bit će dobra kupovina.

ŠEŠIRI ZA ŽENE NAKON 50 GODINA (43 FOTOGRAFIJE): MODELI ZA RAZLIČITE VRSTE LICA, ZIMSKI, LJETNI ILI JESENSKI ŠEŠIRI - PRIBOR (17)

ŠEŠIRI ZA ŽENE NAKON 50 GODINA (43 FOTOGRAFIJE): MODELI ZA RAZLIČITE VRSTE LICA, ZIMSKI, LJETNI ILI JESENSKI ŠEŠIRI - PRIBOR (18)

Bijela

Stilisti preporučuju ženama starijim od 50 godina da obrate pozornost na bijele i mliječne kape. Bijela ima karakterističnu značajku - savršeno osvježava i pomaže sakriti dob. Za ljeto je snježnobijeli panama šešir ili šešir s obodom nezamjenjiv. Ali morate ispravno kombinirati takvo pokrivalo za glavu, inače će postati svijetla točka koja će vam zapeti za oko, odvraćajući pozornost od drugih detalja slike.

ŠEŠIRI ZA ŽENE NAKON 50 GODINA (43 FOTOGRAFIJE): MODELI ZA RAZLIČITE VRSTE LICA, ZIMSKI, LJETNI ILI JESENSKI ŠEŠIRI - PRIBOR (19)

ŠEŠIRI ZA ŽENE NAKON 50 GODINA (43 FOTOGRAFIJE): MODELI ZA RAZLIČITE VRSTE LICA, ZIMSKI, LJETNI ILI JESENSKI ŠEŠIRI - PRIBOR (20)

Zimske kape

Svako godišnje doba ima svoje mogućnosti pokrivala za glavu. U hladnoj sezoni prednost se daje proizvodima od vjetrootpornih, gustih i toplih tkanina. Zimski šeširi odlikuju se priličnom količinom, što bi trebale uzeti u obzir žene krupne tjelesne građe ili nesrazmjerne glave. Najčešće modne žene za zimu kupuju tople pletene šešire, krznene naušnice i praktične snoode koje se mogu nositi kao kapuljača, šal ili traka za glavu.

Pleteni šeširi

Zrelim ženama pleteni šeširi ne bi trebali biti sastavni dio garderobe. Bolje ih je ostaviti radi neformalnog izgleda ispod donjih jakni ili jakni. Teksturirani uzorci nisu dobrodošli, obični pleteni proizvodi izgledaju bolje. Umjesto podvezica i arana, trebali biste odabrati pahuljasti moher. Za vlasnike trokutastog lica prikladni su visoki kapici. Modeli s pom pom -om i resicama ne bi se trebali pojavljivati ​​kao zrela fashionistica. No, proizvodi s manšetama mogu biti na mjestu ako oblik glave tome doprinosi.

ŠEŠIRI ZA ŽENE NAKON 50 GODINA (43 FOTOGRAFIJE): MODELI ZA RAZLIČITE VRSTE LICA, ZIMSKI, LJETNI ILI JESENSKI ŠEŠIRI - PRIBOR (21)

ŠEŠIRI ZA ŽENE NAKON 50 GODINA (43 FOTOGRAFIJE): MODELI ZA RAZLIČITE VRSTE LICA, ZIMSKI, LJETNI ILI JESENSKI ŠEŠIRI - PRIBOR (22)

Krzno

U ženskom ormaru uvijek ima mjesta za plemenito krzno. Žene starije od 50 godina trebaju se savjetovati o krznenim proizvodima poput naušnica, elegantnih izduženih pletenih šešira od minke, urednih "pilula".Nose šešire od krzna s kaputima i kaputima od ovčje kože, ali ispod bunde biraju pokrivalo za glavu od kože ili tekstila.

ŠEŠIRI ZA ŽENE NAKON 50 GODINA (43 FOTOGRAFIJE): MODELI ZA RAZLIČITE VRSTE LICA, ZIMSKI, LJETNI ILI JESENSKI ŠEŠIRI - PRIBOR (23)

ŠEŠIRI ZA ŽENE NAKON 50 GODINA (43 FOTOGRAFIJE): MODELI ZA RAZLIČITE VRSTE LICA, ZIMSKI, LJETNI ILI JESENSKI ŠEŠIRI - PRIBOR (24)

Snudy

Donedavno su se snoodi smatrali elementom garderobe za mlade, no sada je njihov asortiman toliko raznolik da čak i starije modne žene mogu izabrati prikladne modele za sebe. Pogledajte samo pahuljaste snoode od mohera koji se mogu nositi kao voluminozni šal ili kapuljača. Kombiniraju takve proizvode s kaputima i jaknama, bundama i kaputima od ovčje kože.

(Video) Nastya and episodes with her best friend forever Evelyn

ŠEŠIRI ZA ŽENE NAKON 50 GODINA (43 FOTOGRAFIJE): MODELI ZA RAZLIČITE VRSTE LICA, ZIMSKI, LJETNI ILI JESENSKI ŠEŠIRI - PRIBOR (25)

ŠEŠIRI ZA ŽENE NAKON 50 GODINA (43 FOTOGRAFIJE): MODELI ZA RAZLIČITE VRSTE LICA, ZIMSKI, LJETNI ILI JESENSKI ŠEŠIRI - PRIBOR (26)

Jesenji modeli

Raspon jesenskih modela još je varijabilniji. Kape i kape, beretke i šeširi, šalovi i trake za glavu dostupne su za žene za 50 osoba. Proizvod je odabran prema dizajnu, obliku glave i stilu ansambla. Elegantan pokrivač za glavu prikladan je za ogrtač, a pleteni šešir za laganu jaknu. Ljubitelji sportskog stila u odjeći pokupit će tople trake za glavu i moderne kape s vizirom. No, najpopularniji artikli za jesen su beretke i šeširi od filca.

ŠEŠIRI ZA ŽENE NAKON 50 GODINA (43 FOTOGRAFIJE): MODELI ZA RAZLIČITE VRSTE LICA, ZIMSKI, LJETNI ILI JESENSKI ŠEŠIRI - PRIBOR (27)

ŠEŠIRI ZA ŽENE NAKON 50 GODINA (43 FOTOGRAFIJE): MODELI ZA RAZLIČITE VRSTE LICA, ZIMSKI, LJETNI ILI JESENSKI ŠEŠIRI - PRIBOR (28)

Beretke

Kupnja beretke za ostarjelu fashionisticu nije lak zadatak. Dizajneri maze žene različitim teksturama, bojama i oblicima. Postoje voluminozne i uredne beretke, klinastog oblika i zaobljene. Modeli od filca i pletenja stekli su popularnost među fashionisticama.

Stilisti savjetuju nošenje beretke na jednu stranu, otvaranje jednog uha. Ova se opcija neće činiti vrlo praktičnom, ali vrlo modernom. No, simetrično postavljena beretka ide samo vlasnicima besprijekorno ovalnog lica.

ŠEŠIRI ZA ŽENE NAKON 50 GODINA (43 FOTOGRAFIJE): MODELI ZA RAZLIČITE VRSTE LICA, ZIMSKI, LJETNI ILI JESENSKI ŠEŠIRI - PRIBOR (29)

ŠEŠIRI ZA ŽENE NAKON 50 GODINA (43 FOTOGRAFIJE): MODELI ZA RAZLIČITE VRSTE LICA, ZIMSKI, LJETNI ILI JESENSKI ŠEŠIRI - PRIBOR (30)

Čvrste beretke su prioritet, a jesenska moda favorizira smeđe i crvene tonove. Beretke bordo boje i kava s mlijekom dobro izgledaju na starijim modnim ženama.

Šeširi od filca

Šeširi s obodom uvijek izgledaju sofisticirano. Dame od 50 godina rado nose proizvode od filca jer su elegantne, sofisticirane i primjerene dobi. Prepoznaju se moderni šeširi od filca:

ŠEŠIRI ZA ŽENE NAKON 50 GODINA (43 FOTOGRAFIJE): MODELI ZA RAZLIČITE VRSTE LICA, ZIMSKI, LJETNI ILI JESENSKI ŠEŠIRI - PRIBOR (31)

ŠEŠIRI ZA ŽENE NAKON 50 GODINA (43 FOTOGRAFIJE): MODELI ZA RAZLIČITE VRSTE LICA, ZIMSKI, LJETNI ILI JESENSKI ŠEŠIRI - PRIBOR (32)

  • Fedora - mekani i uski rubovi u kombinaciji s udubljenom krunom proizvode fantastičan učinak. Nije ni čudo što je ovaj model popularan kod žena svih dobi. Za žene starije od 50 godina prikladni su jednobojni modeli tamne palete s vrpcom na tjemenu od sjajne tkanine;
  • Cloche je ženski i lakonski šešir s retro daškom. Ima oblik zvona, savršeno rasteže lice, dobro se slaže s kaputima i kabanicama;
  • tribli je varijacija fedore s niskom krunom i spuštenim rubovima. Može biti s vrpcom ili kožnim remenom. Izgleda sjajno s klasičnim kaputima opremljene siluete.

Francuska vojnička kapa

Proizvodi s štitnikom uvijek su mladenački, pogotovo kad je u pitanju kapa - pokrivalo za glavu koje spaja eleganciju i mladenački dizajn. Modeli izrađeni od tvida, antilopa i draperije stekli su popularnost.

ŠEŠIRI ZA ŽENE NAKON 50 GODINA (43 FOTOGRAFIJE): MODELI ZA RAZLIČITE VRSTE LICA, ZIMSKI, LJETNI ILI JESENSKI ŠEŠIRI - PRIBOR (33)

ŠEŠIRI ZA ŽENE NAKON 50 GODINA (43 FOTOGRAFIJE): MODELI ZA RAZLIČITE VRSTE LICA, ZIMSKI, LJETNI ILI JESENSKI ŠEŠIRI - PRIBOR (34)

Šalovi

Šal ne treba povezivati ​​sa stilom "bake". Naprotiv, to je vrlo ženstven i moderan predmet u ormaru. Odaberete li šal u boji očiju, dobit ćete nevjerojatno efektan izgled. Kategorično je nemoguće za žene starije od 50 godina vezati proizvod u čvor naprijed ili natrag. Prednost se daje vezivanju šala u holivudskom stilu. Ako je proizvod velik, tada ne pokrivaju samo glavu, već i vrat i ramena.

ŠEŠIRI ZA ŽENE NAKON 50 GODINA (43 FOTOGRAFIJE): MODELI ZA RAZLIČITE VRSTE LICA, ZIMSKI, LJETNI ILI JESENSKI ŠEŠIRI - PRIBOR (35)

ŠEŠIRI ZA ŽENE NAKON 50 GODINA (43 FOTOGRAFIJE): MODELI ZA RAZLIČITE VRSTE LICA, ZIMSKI, LJETNI ILI JESENSKI ŠEŠIRI - PRIBOR (36)

Turban šešir

Ljubitelji originalnih šešira cijenit će turban šešir. Takvi šeširi, inače turbani, mogu biti pleteni i tekstilni. Čini se da je to traka omotana oko glave, a ne punopravni proizvod otporan na vremenske uvjete. Ovisno o dizajnu pokrivala za glavu, postoje turbani u elegantnom stilu, koji se nose uz kabanice i ogrtače, te ležerni pleteni, koji se kombiniraju s kaputima od ovčje kože i kaputima od ovčje kože.

ŠEŠIRI ZA ŽENE NAKON 50 GODINA (43 FOTOGRAFIJE): MODELI ZA RAZLIČITE VRSTE LICA, ZIMSKI, LJETNI ILI JESENSKI ŠEŠIRI - PRIBOR (37)

ŠEŠIRI ZA ŽENE NAKON 50 GODINA (43 FOTOGRAFIJE): MODELI ZA RAZLIČITE VRSTE LICA, ZIMSKI, LJETNI ILI JESENSKI ŠEŠIRI - PRIBOR (38)

Ljetni proizvodi

Za vrućeg vremena koristan je i moderan šešir. Ljetne proizvode odlikuje lakoća, prirodnost i pretežno svijetla paleta. Istaknimo aktualne modele za ljeto:

ŠEŠIRI ZA ŽENE NAKON 50 GODINA (43 FOTOGRAFIJE): MODELI ZA RAZLIČITE VRSTE LICA, ZIMSKI, LJETNI ILI JESENSKI ŠEŠIRI - PRIBOR (39)

ŠEŠIRI ZA ŽENE NAKON 50 GODINA (43 FOTOGRAFIJE): MODELI ZA RAZLIČITE VRSTE LICA, ZIMSKI, LJETNI ILI JESENSKI ŠEŠIRI - PRIBOR (40)

  • slamnati šeširi - ne izlaze iz mode i odgovaraju slici turista. U kombinaciji sa sarafanima i lanenim haljinama, svijetlom traper odjećom;
  • turban-šal-već smo govorili o šeširu tipa turban, a turban-melasa laka je sorta za ljeto. Turban je obično vezan od svijetlih tkanina, po mogućnosti s uzorkom, nosi se s ležernim haljinama i suknjama dugih krojeva, odijelima za hlače;
  • paname - mali lagani modeli suzdržanog dizajna, bez glomaznog dekora, tekstilni i pleteni - od trapera, rafije, kambrika odgovarat će starijim damama.

Koje šešire ne treba nositi - savjeti stilista

Poslušajmo savjete stilista koji šeširi se ne smiju nositi. Žene 50+ ne moraju pokušavati "odbaciti" svoju dob uz pomoć otvoreno omladinskih modela, na primjer, bejzbolskih kapa. Nose se samo za sport. Također ne nose natečene, pretjerano svijetle i bogato ukrašene šešire koji preopterećuju svaku sliku, a starije žene izgledaju posebno teško.

ŠEŠIRI ZA ŽENE NAKON 50 GODINA (43 FOTOGRAFIJE): MODELI ZA RAZLIČITE VRSTE LICA, ZIMSKI, LJETNI ILI JESENSKI ŠEŠIRI - PRIBOR (41)

ŠEŠIRI ZA ŽENE NAKON 50 GODINA (43 FOTOGRAFIJE): MODELI ZA RAZLIČITE VRSTE LICA, ZIMSKI, LJETNI ILI JESENSKI ŠEŠIRI - PRIBOR (42)

Share

Pin

Tweet

Send

Share

Send

Top Articles

You might also like

Latest Posts

Article information

Author: Catherine Tremblay

Last Updated: 10/16/2022

Views: 5424

Rating: 4.7 / 5 (67 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Catherine Tremblay

Birthday: 1999-09-23

Address: Suite 461 73643 Sherril Loaf, Dickinsonland, AZ 47941-2379

Phone: +2678139151039

Job: International Administration Supervisor

Hobby: Dowsing, Snowboarding, Rowing, Beekeeping, Calligraphy, Shooting, Air sports

Introduction: My name is Catherine Tremblay, I am a precious, perfect, tasty, enthusiastic, inexpensive, vast, kind person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.