Personalizovane dukserice sa rajsferšlusom jeftino (2022)

Personalizovane dukserice sa rajsferšlusom jeftino (1)

Dukserice sa rajsferšlusom

 • 4 boje
 • Premijum
 • muškarci
 • Sivi
 • Srednji
 • Digitalna štampa
 • 1 Komad
 • 1 tema
 • Dostava u Srbija
 • Procenjeno po 09./12.09.2022
 • Prenesite podatke za štampanje kasnije
 • Besplatna provera podataka za štampanje

5.167,76 din | 6.201,31 din

| 554,28 din | 665,14 din

  Tekstil i garderoba

  Personalizovane dukserice sa rajsferšlusom jeftino (2)

  Bejzbol kape

  Tekstil i garderoba

  Personalizovane dukserice sa rajsferšlusom jeftino (3)

  Beanie kape

  Tekstil i garderoba

  Personalizovane dukserice sa rajsferšlusom jeftino (4)

  Majice

  Tekstil i garderoba

  Personalizovane dukserice sa rajsferšlusom jeftino (5)

  Jakne

  Foto proizvodi

  -15%

  Personalizovane dukserice sa rajsferšlusom jeftino (6)

  Futrole za pametne telefone

  Personalizovani duksevi sa rajsferšlusom

  Rečeno je da poreklo dukserica sa rajsferšlusom u SAD 1920-ih i 30-ih godina, kada je proizvođač odeće opremio svoje radnike u skladištu sa ovim praktičnim, izdržljivim pamučnim duksericama i jaknama. Danas su ovi odevni predmeti su od suštinskog značaja za postizanje sportskog, ležernog izgleda. Na print24.com možete da imate dukserice sa rajsferšlusom odštampane sa sopstvenim motivima. Bilo da ste pojedinac ili kompanija, naša moderna štamparska oprema može lako da odštampa do 2.500 dukseva istovremeno za tebe.

  Dukserice sa rajsferšlusom kombinuju prednosti dukserice sa prednostima jakne, čineći ih savršenim sportskim saputnicima, npr. tokom zagrevanja, ili u pauzama između mečeva ili događaja na turnirima. Takođe su koristan dodatak u hladnijim letnjim večerima ili jesenjim danima.

  Personalizovane dukserice sa rajsferšlusom jeftino (7)

  Mekan materijal za prijatan komfor nošenja

  Svi dukseve sa rajsferšlusom imaju praktičnu prednju torbicu i duplu kapuljaču. Manžetne od elastana na ruci i na rubu, zajedno sa brušenim Molton materijalom, čine udobno nošenje. Visokokvalitetni materijal je podvrgnut dodatnom hrapavosti kako bi unutrašnjost bila dlakava. Dukserice su napravljene od materijala težine 320 g/m2, koji su 80% pamuk i 20% poliester. Dodatak poliestera omogućava im da bolje očuvaju svoju elastičnost. Classic verzija je napravljena od 280 g/m2 molton brušene tkanine sa 50% pamuka i 50% poliestera.

  Ovo ove dve varijante čini robusnijim i manje se skupljaju tokom pranja. Pored toga, dodatak poliestera pomaže u održavanju njihove elastičnosti.

  Uputstvo za pranje: Dukseve sa rajsferšlusom treba prati u mašini na temperaturi od 30 °C i ne sušiti u mašinama za sušenje veša. Beljenje je takođe zabranjeno, iako je toplo peglanje dozvoljeno.

  Personalizovane dukserice sa rajsferšlusom jeftino (8)

  Personalizovane dukserice sa rajsferšlusom jeftino (9)

  Standardne veličine i ekstra velike dukserice sa rajsferšlusom za muškarce

  Štampamo dukseve sa rajsferšlusom za muškarce i žene u svim standardnim veličinama, od S do XXL za muškarce i XS do XXL za žene. Muške dukserice sa rajsferšlusom takođe dolaze u dodatnoj 3XL veličini.

  Žene Classic:

  S, M, L, XL

  Žene Premium:

  XS, S, M, L, XL, XXL

  Žene Classic:

  Siva, tamnoplava, crvena, crna

  Žene Premium:

  Bordo, siva, crna

  Muškarci Classic:

  S, M, L, XL, XXL, 3XL

  Muškarci Premium:

  S, M, L, XL, XXL, 3XL

  Jednostavne boje

  Svi artikli se mogu štampati u osnovnim bojama sivoj i crnoj. Žene takođe imaju opciju tamnocrvene kao osnovne boje, dok je za muškarce ovo tamno plava.

  Muškarci Classic:

  Siva, tamnoplava, crvena, crna

  Muškarci Premium:

  Siva, mornarska, crna

  Personalizovane dukserice sa rajsferšlusom jeftino (10)

  Personalizovane dukserice sa rajsferšlusom jeftino (11)

  Kako štampamo vaše dukserice sa rajsferšlusom

  Možete birati između digitalne štampe, sito štampe, transfer štampe i vezenja kada naručite svoju jaknu.

  Važno: Kada kreirate datoteku za štampanje, uverite se da je širina linije najmanje 0,5 mm i da ste izabrali veličinu fonta od najmanje 11.

  Personalizovane dukserice sa rajsferšlusom jeftino (12)

  Digitalna štampa

  Savremeni ink-jet proces i upotreba visokokvalitetnih mastila znače da ne moramo da nanosimo dodatni premaz da bismo povećali izdržljivost otiska nakon štampanja. Takođe vam omogućava da štampate u beloj boji i da uživate u maksimalnom detalju motiva, jer nije potrebno skriniranje. Ali postoji dodatna prednost povezana sa našim modernim procesom štampanja: površina mekana na dodir daje mekom, elastičnom otisku prijatan osećaj. I na kraju, ovaj sistem štampanja ne uključuje nikakve troškove izrade ekrana za vas. Svaka dukserica sa rajsferšlusom ima površinu za štampanje 13 x 19,9 za vaše motive u gornjem levom ili desnom uglu ili na zadnjoj strani. Možete odabrati da li želite da štampate ove oblasti odvojeno ili zajedno. Da bi se postigao optimalan rezultat štampanja, duksevi sa rajsferšlusom su prethodno tretirani „sredstvom za fiksiranje bez mirisa“ – sprejom koji obezbeđuje da se štamparsko mastilo pravilno lepi. Sa modernim procesom digitalne štampe, na tekstilu se mogu štampati relativno velike površine. U ovom procesu bez štamparske forme, motivi se štampaju direktno na tekstil pomoću inkjet štampača. Proces omogućava pojedinačne otiske čak i za pojedinačne komade. Štaviše, mogu se prikazati mnoge boje i gradijenti boja, pošto je tehnika štampanja zasnovana na takozvanom subtraktivnom mešanju boja CMYK-a. Kada vaš motiv bude odštampan svetlim, ekološki prihvatljivim mastilima, vaše dukserice će se sušiti u dve sesije, svaka na 160°C i u trajanju od skoro sedam minuta. Za sam proces štampanja koristi se moderan Kornit Avalanche Hexa 1000.

  Personalizovane dukserice sa rajsferšlusom jeftino (13)

  Sito štampa

  Za ovaj proizvod možete odabrati proces sito štampe, koji je pravi univerzalni među procesima štampanja. Ovde se štamparsko mastilo štampa kroz fino tkanu tkaninu na odgovarajući tekstil pomoću gumene krpe. Područja koja ne bi trebalo da budu obojena na konačnoj štampanoj slici su napravljena nepropusnim za boje pomoću šablona na odgovarajućem otvoru mreže. Direktan prenos na tkaninu čini haptiku veoma neutralnom i, za razliku od alternativnih procesa štampanja, manje se gumi. Ovo obezbeđuje visoku udobnost nošenja koja ne utiče na osećaj tkanine čak i nakon višekratnog pranja i peglanja. Proces sito štampe, koji se odlikuje dugom izdržljivošću i otpornošću, daje bogate boje sa velikom pokrivnom moći čak i na tamnom tekstilu. Posebno za duge naklade, ovim procesom se postiže vrhunska štampa uz relativno niske troškove. Osim štampe konvencionalnim bojama, naravno mogu se odabrati i takozvane spot boje. Na primer, metalik boje kao što su zlato, srebro i bronza se smatraju ekskluzivnim spot bojama sa posebno visokom vrednošću prepoznavanja. Metalne boje nisu kreirane u CMIK-u, već su čiste Pantone boje. Za prikaz ovih elemenata trebalo bi da koristite sledeće Pantone boje: Pantone 871 C (zlato), Pantone 877 C (srebro) i Pantone 876 C (bronza). Naravno, dostupne su i sve druge metalik boje standardnog Formula Guide i Metallic Formula Guide kompanije Pantone.

  Personalizovane dukserice sa rajsferšlusom jeftino (14)

  Transfer štampa

  Proizvod se obrađuje u digitalnoj transfer štampi. Motivi i fontovi se štampaju u CMYK-u na podlogu, a zatim se transfer presom prenose na tkaninu. U transfer štampi, ravne boje kao i najfiniji gradijenti boja, na primer na fotografijama, mogu biti sjajno predstavljeni. Štampanjem na belom transfer foliji, boje se reprodukuju savršeno, pošto pozadina ne sija. Štaviše, transfer štampanje karakteriše visoka oštrina konture i pokrivenost. Dalja prednost je nesumnjivo nezavisnost tkanine i boje, što se postiže transfer štampom. Bez obzira na to koji tekstil se štampa, izgled štampe je identičan na svakoj tkanini.

  Personalizovane dukserice sa rajsferšlusom jeftino (15)

  Vez

  Dok se motivi štampaju na površine, vez im omogućava da se utkaju direktno u tekstil. Ovaj posebno izdržljiv vez, koji je takođe otporan na pranje i svetlost, posebno je pogodan za tešku odeću, kao što je radna odeća. Korišćenjem visokokvalitetnih boja prediva stvaraju se vezovi koji se brzo boje i plemenitog izgleda. Istovremeno se postiže jedinstven izgled i osećaj, koji čini da vaša odeća izgleda ekskluzivno.

  Dovoljno prostora za velike i male motive

  Uz print24 možete da štampate samo prednju, zadnju ili obe strane jakne sa kapuljačom. U zavisnosti od izabranog načina štampe, varijante proizvoda i veličine, na poleđini je dostupan opseg štampe od 250 x 150 mm do 396 x 498 mm za vaše motive ili tekstove. Na prednjoj strani i na rukavima ima mesta za logotipe, imena ili mala slova od 80 x 80 mm do 130 x 199 mm.

  Sito štampa:

  Rukavi - levi ili desni: 100 x 80 mm

  Pozadi - u sredini: 300 x 400 mm

  Prednje - levo ili desno: 100 x 100 mm

  Transfer štampa:

  Rukavi - levi ili desni: 80 x 80 mm

  Poleđina - u sredini: 250 x 150 mm

  Prednje - levo ili desno: 100 x 100 mm

  Vez:

  Prednja - levo ili desno: 100 x 100 mm

  Imate izbor da li želite da prednja strana vaše jakne bude štampana na desnoj ili levoj strani, a zadnja strana odvojeno ili zajedno.

  Imajte na umu da se različite metode štampanja ne mogu kombinovati.

  Digitalna štampa:

  Prednja - levo ili desno: 130 x 199 mm

  Pozadi - centar:

  Žena Premium

  260 x 320 mm (XS - S)

  340 x 498 mm (M)

  396 x 498 (L - XXL)

  Muškarci Premium

  396 x 498

  Personalizovane dukserice sa rajsferšlusom jeftino (16)

  Personalizovane dukserice sa rajsferšlusom jeftino (17)

  Top Articles

  You might also like

  Latest Posts

  Article information

  Author: Roderick King

  Last Updated: 12/08/2022

  Views: 5432

  Rating: 4 / 5 (71 voted)

  Reviews: 94% of readers found this page helpful

  Author information

  Name: Roderick King

  Birthday: 1997-10-09

  Address: 3782 Madge Knoll, East Dudley, MA 63913

  Phone: +2521695290067

  Job: Customer Sales Coordinator

  Hobby: Gunsmithing, Embroidery, Parkour, Kitesurfing, Rock climbing, Sand art, Beekeeping

  Introduction: My name is Roderick King, I am a cute, splendid, excited, perfect, gentle, funny, vivacious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.